Petzl Vertex Hjelmer

Med riktig utstyr og Petzl Vertex-hjelm vil det å arbeide i høyden være mye tryggere. Vi vet hvor viktig det er med trygg hjelm for arbeid der det er fare for fall.

Hos E Totland får du absolutt alt du trenger du til arbeid i høyden. Hvis du vil ha det beste innen hjelmer, anbefaler vi en Petzl Vertex-hjelm. Med en slik øker tryggheten ved arbeid i høyden betraktelig. Dessuten er den behagelig å ha på, sitter trygt fast og kan tilpasses med ekstrautstyr for en rekke ulike oppdrag. 

Driver du med arbeid i høyden? Kjøp Petzl Vertex-hjelm hos oss. 

Dette er en Petzl Vertex-hjelm

En Petzl Vertex-hjelm er uten tvil blant de tryggeste, mest behagelige og mest praktiske hjelmene på markedet. Det er flere gode grunner til å velge en Petzl Vertex-hjelm:

  • Sikkerhet i verdensklasse

  • Komfortabel å ha på

  • Enkel å tilpasse med ekstra utstyr

  • Designet for arbeid både i høyden og på bakken


Sikkerhet i verdensklasse

Hvis du bruker Petzl Vertex-hjelm, kan du være sikker på at du får sikkerhet i verdensklasse. Merket er høyt anerkjent i byggebransjen, og det har lang erfaring med produkter innen fallsikring. 

Komfortabel å ha på

En Petzl Vertex-hjelm tilpasser seg til din hodeform, og den er svært behagelig å ha på. 

Enkel å tilpasse med ekstra utstyr

Du kan bruke hodeklokker, hodelykt, visir og annet utstyr sammen med din Petzl Vertex-hjelm.

Designet for arbeid både i høyden og på bakken

Du kan enkelt tilpasse hakestroppen slik at din Petzl Vertex-hjelm passer til både arbeid i høyden og på bakken. 

Bedriften bak Petzl Vertex-hjelmen

Det hele startet rundt 1930 da mannen med samme etternavn som dagens merke, og fornavnet Ferand, bestemte seg for å utvikle og produsere utstyr for gruvearbeid. I starten var mye av fokuset rundt det å gi arbeiderne nok lys når de jobber inne i gruver der lyskilder ellers er svært fraværende. 

Tidlig ute med sikkerhethetsutstyr

I 1950 utforsket Fernand Petzl og flere andre den første 1000 meter dype gruven i Gouffre Berger i Frankrike. 18 år senere kom merkets første taukonstruksjoner som kunne brukes for å komme seg opp og ned. I denne perioden var konstruksjonen svært enkel. I 1973 kommer de med sin første hodelykt, men det skal ta hele 17 år før de første selene kom i produksjon. 

Fortsatt en familiebedrift 

Siden dette har selskapet bare fortsatt å vokse. Allikevel har de valgt å holde seg selvstendige, og de har ikke gått på børs med selskapet. Faktisk er bedriften bak Petzl Vertex-hjelmen fortsatt en familiebedrift. Nå har neste generasjon tatt over, men fokuset er fortsatt på trygge og sikre produkter i verdensklasse.

Anerkjent i byggebransjen

Med veksten har det blitt mer og mer utstyr etter hvert som årene har gått. Merket er i dag anerkjent i byggebransjen, der fokus på tilkomstteknikk og fallsikkerhet er viktig

Utstyr til byggebransjen

Gjennom flere år i bransjen har vi i E Totland jobbet hardt for å finne ut av hvilket utstyr vi ønsker å gjøre ekstra tilgjengelig for det norske folk. Særlig har fokus på kvalitet vært satt først. Når det kommer til Petzl Vertex-hjelm, er dette noe av det beste du får – hos oss finner du dette produktet og mye mer!

Fallsikring

Ved fallsikring stilles det veldig spesifikke krav til hvordan produktene skal være konstruert samt fungere bra. Uansett høyde skal det benytte passene utstyr så lenge det er snakk om over to meter. 

Denne typen utstyr skal enten hindre fall eller kunne ta i mot personen om vedkommende skulle falle. I tillegg til riktig utstyr må de respektive arbeidsplassene utarbeide egne rutiner og planer på hvordan man skal få en person ut av en situasjon der det har skjedd et fall. 

Seler og fallblokk

Til fallsikring benyttes det ofte sikkerhetsseler, fallblokker og belter. Belte for eksempel vil ikke kunne brukes dersom den som arbeider har behov for å bevege seg på et større område. Da vil sikkerhetssele være deg som vil kunne sikre best. Til seler kan man feste fallblokker som gjør at vedkommende kan bevege seg rundt så mye en vil, men dersom det plutselige forekommer et hardt rykk vil fallblokken hindre personen fra å falle. 

Tilkomstteknikk

Når man jobber som tilkomstteknikk er man avhengig av utstyr som gjør jobben både enklere og tryggere. Hos oss i E Totland finner du utstyr av god kvalitet som egner som for arbeid i høyder og der det er krevende å komme til. Du kan lese mer om tilkomstteknikk her

Kontakt oss

Usikker på hva slags utstyr du skal benytte? Eller kanskje du ikke finner det du leter etter? Lurer du på noe om Petzl Vertex-hjelm? 

Om du skulle ha spørsmål er det bare å ta kontakt med oss. Vi står klare til å hjelpe deg med hva det måtte være.