Tilkomstteknikk

 

 

Hos E Totland AS finner du utstyr til tilkomstteknikk av ypperste kvalitet. Vi har 15 års erfaring og vet hva som skal til når man jobber i høyden.

Det er utrolig viktig med skikkelig utstyr når man jobber i høyden. E Totland er din totalleverandør innen trygt arbeid i høyden. Hos oss får du alt fallsikring, tilkomstteknikk og hjelmer til hodelykter, liner og falldempere. Vårt mål er at din arbeidsplass skal være et trygt sted å jobbe på. 

Med både lang erfaring og riktig kompetanse kan du være sikker på at vi vil gjøre vårt aller beste for å møte dine ønsker og behov. Vi er eksperter på tilkomstteknikk, og har alt utstyr dere trenger til deres arbeid. Spør gjerne om hjelp til å velge riktig utstyr til oppdraget.

E Totland er din totalleverandør innen trygt arbeid i høyden. Vi hjelper deg med tilkomstteknikk.

Hva er en tilkomstteknikk?

Tilkomstteknikk handler om en spesiell metode for adkomst og sikring. Innen dette faget vil man få oppgaver som går ut på utføre diverse utfordrende reparasjoner, vedlikehold og annet arbeid som krever unik kompetanse og utstyr. 

Når det kommer til hva man skal bruke til ulike oppdrag, vil dette avhenge av hva som skal gjøres. Noen ganger vil du måtte arbeide i tau der det stilles krav til bruk av enkle taumetoder og generelt taubaserte metoder. Andre ganger vil du måtte bruke avanserte konstruksjoner tilpasset helt spesielle arbeidstilfeller. 

Tilkomstteknikk - ikke bare til olje og gassindustrien

Utstyret vårt er utviklet for bruk innen olje og gassindustrien, i tillegg til en rekke andre innen bygg og installasjon. Sikkerhet er svært viktig og riktig utstyr er vesentlig for å kunne sikre trygghet når man arbeider. 

 

Stort potensiale

De siste årene har man sett at utstyr for tilkomstteknikk også kan bli brukt innen landbasert industri. En annen fordel er at denne type utstyr er billigere enn å sette opp et stillas, som i mange tilfeller ville vært den metoden man helst benytter. Sikkerheten blir ved denne bruken svært godt ivaretatt. På denne måten vil man heller ikke forstyrre andre arbeidsprosesser som foregår i området rundt!

Arbeid i tau

Vi tilbyr sikkert utstyr til dere som jobber i tau, enten dette gjelder vindu- og fasadevask, bytte av vinduer, tekniske installasjoner og assistanse, arbeid i trange rom eller sjakt, rigging, tilstandsvurderinger eller arbeid under vanskelige forhold, som snø og is.

 

Petzl – tilkomstteknikk i verdensklasse

Hos E Totland har vi bare produkter fra verdens ledende bedrifter innen sikkerhet, arbeid i høyden og tilkomstteknikk. Med utstyr fra franske Petzl kan du være sikker på at arbeidet blir både trygt og komfortabelt.

Flere serier innen tilkomstteknikk fra Petzl

Hos E Totland fører vi flere serier fra det anerkjente merket Petzl. Vi har blant annet sitteseler i Avao-, Astro- og Top Croll-serien. Her får du uten tvil høy kvalitet med din sikkerhet i forsetet. Dersom du trenger utstyr av høy kvalitet innen tilkomstteknikk, så er dette vår klare anbefaling.

Petzl – lang historie og erfaring

Historien til Petzl går helt tilbake til 1930, da opphavsmannen Fernand Petzl drev med klatring i gruver. Han ville utvikle utstyr som gjorde dette trygt, og begynte slik med tilkomstteknikk og fallsikring. I 1970 ble dagens Petzl-selskap etablert, og siden den gang har de bare vokst og vokst. Allikevel har de holdt seg til røttene sine, og er fortsatt en familiebedrift den dag i dag.

Sikkerhetsutstyr til all slags arbeid

I dag driver Petzl med alt fra fallsikring til tilkomstteknikk. Deres Petzl Vertex-hjelm er blitt spesielt anerkjent. 

Vil du ha det beste innen tilkomstteknikk? Da er Petzl produsenten for deg.

Spørsmål om tilkomstteknikk? Ta kontakt!

Har du spørsmål vedrørende tilkomstteknikk, noen av produktene våre eller andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg så godt vi kan! Vi gleder oss til å bistå deg i ditt neste prosjekt.