Tilkomstteknikk

 

Hos E Totland AS finner du utstyr til tilkomstteknikk av ypperste kvalitet. Vi har 15 års erfaring og vet derfor hvor viktig det er med skikkelig utstyr når man jobber i høyden. 

Med både erfaring og kompetanse kan du være sikker på at vi vil gjøre vårt aller beste for å møte dine ønsker og behov. 

Hva er en tilkomstteknikk?

Tilkomstteknikk handler om en spesiell metode for adkomst og sikring. Innen dette faget vil man få oppgaver som går ut på utføre diverse utfordrende reparasjoner, vedlikehold og annet arbeid som krever unik kompetanse og utstyr. 

Når det kommer til hva man skal bruke til ulike oppdrag vil dette avhenge av hva som skal gjøres. Noen ganger vil du måtte arbeide i tau der det stilles krav til bruk av enkle taumetoder og generelt taubaserte metoder. 

Noen ganger vil du kunne måtte bruke avanserte konstruksjoner tilpasset helt spesielle arbeidstilfeller. 

For deg i høyden

Utstyret vårt er utviklet for bruk innen olje og gassindustrien, i tillegg til en rekke andre innen bygg og installasjon. Sikkerhet er svært viktig og riktig utstyr er vesentlig for å kunne sikre trygghet når man arbeider. 

Stort potensiale

De siste årene har man sett at utstyr for tilkomstteknikk også kan bli brukt innen landbasert industri. En annen fordel er at denne type utstyr er billigere enn å sette opp et stillas, som i mange tilfeller ville vært den metoden man helst benytter. Sikkerheten blir ved denne bruken svært godt ivaretatt. På denne måten vil man heller ikke forstyrre andre arbeidsprosesser som foregår i området rundt!

Ta kontakt!

Har du spørsmål vedrørende noen av produktene våre, eller andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg så godt vi kan! Vi gleder oss til å bistå deg i ditt neste prosjekt.